Me Välittäjät LKV

Me Välittäjät LKV on yksityinen kiinteistön- ja vuokravälitysyritys, jonka toiminta-alue on koko Uusimaa. Tarjoamme asiakkaillemme luottamuksellista ja turvallista palvelua, joka perustuu pitkäaikaiseen ja menestykselliseen välityskokemukseen. Noudatamme hyvää välitystapaa. Teemme kaikki toimeksiantosopimukset ja ostotarjoukset sähköisesti. Olemme positiivisia, energisiä ja huumorintajuakin löytyy.

Teemme työtämme 100-prosenttisesti kunnianhimolla, olemme luottamuksenne arvoisia. Välitämme ammattitaidolla niin kerros- ja rivitalohuoneistot kuin vaativat kiinteistöt ja vapaa-ajanasunnot.

Myynnissä

Ilmainen asunnon arviokäynti

Tilaamalla ilmaisen arviokäynnin saat:

ammattilaisen tekemän hinta-arvion asunnostasi

yksilöllisen myynti- ja markkinointisuunnitelman

oikean hintapyynnön määrittämisen

ostajakohderyhmän analysoinnin

ajantasaisen markkinatilannekatsauksen alueelta

Myyntitoimeksianto

asunnon oikean hintapyynnön määrittäminen

tarkka myynti- ja markkinointisuunnitelma

kevyt myyntistailaus tai sisustussuunnittelijan konsultaatio

ammattivalokuvaus ja tarvittaessa myyntivideon teettäminen

pohjapiirustuksen teettäminen

tarvittavien asiakirjojen ja tiedon hankinta, isännöitsijäntodistus liitteineen, isännöitsijän haastattelu, pohjapiirros, kiinteistörekisteri paperit yms.

markkinointi asumisen portaaleissa www.oikotie.fi, www.etuovi.com, www.mevälittäjät.fi ja lisäksi oikealle kohderyhmälle ja alueelle kohdennettu markkinointi facebook, instagram, linkedin, twitter sekä sovittaessa suorajakelu

yleisesittelyt ja yksityisesittelyt

säännöllinen raportointi asunnon myyjälle jokaisen näytön, tarjouksen ja asiakkaan yhteydenoton jälkeen

sähköiset tarjousneuvottelut

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto on kiinteistönvälittäjän tarjoama palvelu, jossa välittäjä etsii asiakkaalle hänen toiveiden mukaisen asunnon. Jos julkisesti myynnissä olevista asunnoista ei löydy sitä sopivaa asuntoa, niin seuraavilla asioilla määrität uuden kotisi ominaisuudet:

sijainnin

hinnan

asunnon koon

materiaaliratkaisut jne.

Löydän sinulle kodin, joka ei ole julkisesti myynnissä!
Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa ostaja.

HINNASTO

Välityspalkkio osakehuoneistot

2,9% sis. alv 24% + asiakirjakulut (minimipalkkio 3.000€ sis. alv 24%). Välityspalvelun hinnasta ja sisällöstä neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Välityspalkkio kiinteistöt

3,9% sis. alv 24% + asiakirjakulut (minimipalkkio 6.000€ sis. alv 24%)

Kirjalliset arviot

450,00 € / kpl sis. alv 24% + asiakirjakulut

Vuokravälityspalkkio

1kk vuokra + arvonlisävero + asiakirjakulut

Ostotoimeksianto

2,5% velattomasta kauppahinnasta (sis. alv 24%) + asiakirjakulut toteutuneen mukaisesti

Välityspalkkio veloitetaan vain kaupan tai vuokrauksen syntyessä, ei kuluja ellei kauppaa.

”Asunto myytiin nopeasti ja tehokkaasti, olen oikein tyytyväinen. Ainoastaan kaupantekoajasta en saanut heti tietoa, kun meili ei tullut perille.”

Asunnon myyjä, Helsinki Sörnäinen

”Valitsin välittäjän hänen ammattitaitonsa perusteella, sillä hän oli huomattavasti taitavampi kuin kilpaileva välittäjä. Kaikki hoitui erinomaisesti ja prosessi meni alusta asti loppuun kuten halusin. Välittäjälle annan arvosanaksi 10+.”

Asunnon myyjä, Espoo

”Välittäjä oli avoin ja aktiivinen. Hankalassa markkinatilanteessa myyntiprosessi hoidettiin taitavasti. Suosittelen lämpimästi!”

Asunnon myyjä, Espoo

”Välittäjän kanssa ’synkkasi’ heti kun hän tuli käymään. Selitti asiat selkeästi ja hankalassakin tilanteessa osoitti selvästi olevansa ns. meidän puolella. Ihan positiivinen, iloinen ja energinen, omaa hyvän asiakaspalveluasenteen. Näin hienosti menneen kaupan jälkeen en nyt keksi mitään parannettavaa :)”

Asunnon myyjä, Helsinki Alppiharju

”Kauppa toteutui nopeasti ja ilman mitään hankaluuksia. Olen erittäin tyytyväinen välittäjä Marianne Haarakankaan ripeään toimintaan ja asiakaslähtöisyyteen. Hän tuli näyttämään minulle asuntoa ennen ensimmäistä virallista näyttöä, vaikka oli jo kotimatkalla iltaseitsemän maissa. Hän haluasi kääntyä ”koska tuli hyvä hyntsi”. Todellakin oli oikea vainu Mariannella, koska kaksi päivää asunnon näytöstä soitin Mariannelle että kaupat tuli ja alettiin sopia pankkiaikaa! Hän toimitti minulle asiakirjoja ennenkuin ehdin edes niitä pyytää ja selvitti lisäkysymyksiäni asuntoon liittyen todella ripeästi. Taustatyö oli niin hyvin tehty etukäteen eikä tulkinnanvaraisuuksia jäänyt minulle, ostajalle, joten kaikki hoitui smoothisti! Suosittelen lämmöllä Mariannea muillekin ostajille ja myyjille. Asiakaspalvelu on selkeästi hänelle sydämen asia ja työhönsä hän suhtautuu intohimolla! Kiitos!”

Asunnon ostaja, Helsinki

Ota yhteyttä!

ME Välittäjät LKV | MH Trade Oy

Lauttasaarentie 40, 00200 Helsinki

info@melkv.fi

Marianne Haarakangas
Marianne Haarakangas

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

+358 400 759 606

marianne@melkv.fi

Jukka-Pekka Bienek

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

+358 400 626 966

jp@melkv.fi

Timo Oinas

Asuntokauppias

+358 40 5020 610

timo@melkv.fi

Olisiko tässä sinun kuvasi?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.